Air Antwerp treedt toe tot de European Regions Airline Association

ERA-logo-featured.jpg

ERA (European Regions Airline Association) heeft op haar jaarlijkse Algemene Vergadering aangekondigd dat Air Antwerp is toegetreden tot de organisatie. Air Antwerp is het 51ste ERA-lid.

Air Antwerp ging vorige maand van start met vluchten tussen thuisbasis Antwerpen en London City Airport. Op die route wordt zestien keer per week gevlogen met een Fokker 50. Air Antwerp is een joint venture van het Ierse CityJet en KLM. CityJet is reeds ERA-lid, net als KLM-dochter KLM Cityhopper.

Montserrat Barriga, Directeur-generaal van ERA, zei: “Air Antwerp bevindt zich in een vroeg stadium van wat zeker een lange en succesvolle reis zal worden. Ik ben ervan overtuigd dat de luchtvaartmaatschappij voordeel zal halen uit de brede kennis, ervaring en ondersteuning, die onze organisatie en onze leden te bieden hebben.”

Johan Maertens, CEO van Air Antwerp, verklaarde: “Door met ERA en de andere aangesloten luchtvaartmaatschappijen samen te werken, kunnen wij onze gemeenschappelijke belangen in onze relatie met de regelgevende instanties in Europa beter behartigen. Daarnaast helpt ERA haar leden ook bij het identificeren en aanpakken van sectorbrede uitdagingen waarmee Europese regionale carrier geconfronteerd worden. Deze twee belangrijke elementen waren een belangrijke motivatie om lid te worden van ERA.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Air Antwerp

De regionale luchtvaartmaatschappij Air Antwerp is in mei 2019 opgericht met als doel met kleine turboproptoestellen zakelijke routes aan te bieden vanaf Antwerp Airport.

Contact

Luchthavenlei 7A unit 8 B-2100 Antwerpen

[email protected]

www.airantwerp.com