Air Antwerp en KLM sluiten codeshare-overeenkomst op routes tussen Amsterdam en het Verenigd Koninkrijk

Antwerp-Airport_network_2019b_NL.jpg

Air Antwerp breidt haar commerciële samenwerking met KLM uit. De Belgische regionale luchtvaartmaatschappij en KLM sloten een codeshare-overeenkomst op drie routes tussen Amsterdam Schiphol Airport en het Verenigd Koninkrijk (London Heathrow, Manchester en Newcastle). Het akkoord treedt in werking op 27 oktober 2019.

Johan Maertens, CEO van Air Antwerp, verklaarde: “De vluchten op de routes Amsterdam-Heathrow, Amsterdam-Manchester en Amsterdam-Newcastle worden uitgevoerd door KLM. Wij zullen voortaan onze WP-code op deze vluchten plaatsen en maken ze beschikbaar voor verkoop op onze website. Op die manier kan Air Antwerp, zonder bijkomende kosten, haar inkomstenbasis verbreden.”

Tickets zijn verkrijgbaar via www.airantwerp.com.

Eerder dit jaar sloten Air Antwerp en KLM al een codeshare-overeenkomst op de route Antwerpen - Londen City. Deze vluchten worden uitgevoerd door Air Antwerp met een Fokker 50-turboprop.

Air Antwerp werd in mei van dit jaar opgericht. Aandeelhouders zijn het Ierse CityJet (75 procent) en het Nederlandse KLM (25 procent). De in Antwerpen gevestigde regionale luchtvaartmaatschappij vliegt 16 keer per week van Antwerpen naar London City Airport.
www.airantwerp.com

Yves PANNEELS

Yves PANNEELS

PR & Communication, Air Antwerp

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Air Antwerp

De regionale luchtvaartmaatschappij Air Antwerp is in mei 2019 opgericht met als doel met kleine turboproptoestellen zakelijke routes aan te bieden vanaf Antwerp Airport.

Contact

Luchthavenlei 7A unit 8 B-2100 Antwerpen

[email protected]

www.airantwerp.com